For noen herlig sjarmerende typer! Unni og Gunni får lyst til å reise bort litt, og det gjør de. Opp, ned, over, under, gjennom, på det flygende teppet sitt. Enkel tekst, morsommeillustrasjoner med fine farger og passe mye detaljer. Unni og Gunni bør bli klassikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg liker også Unni og Gunni veldig godt! Jeg er superfan av Anna R. Folkestads første bok, Henrik And, og var syntes ikke Unni og Gunni nådde helt opp ved første gangs lesing. Men jeg liker bøkene bedre og bedre, og ikke minst faller de i smak i målgruppa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jajaja! Fine Unni og Gunni! Ordentlig morsomme er de! Også kan en være litt seriøs og kalle boka begrepstrening om en vil. Men det vil jeg ikke, for jeg er mest opptatt av at kule pingviner har pilotbriller! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

martinekhLilleviHarald KAud Venke ØsterhusToveKjetil EspesethPia Lise SelnesJoannAmanda AVidar KruminsOleMartesveiningar hTine SundalBjørn SturødSaragretemorElin SkjerengAjiniakraHarald AndersenEgil KristiansenEirin EftevandelmeNina M. Haugan FinnsonSynnøve H HoelLinda RastenRufsetufsaArveVigdis VoldLars MæhlumSilje HvalstadTorill Elisabeth RevheimBjørg L.Anne Lise JohannessenTjommiHeidi Nicoline ErtnæsTanteMamieKirsten LundSynne