For noen herlig sjarmerende typer! Unni og Gunni får lyst til å reise bort litt, og det gjør de. Opp, ned, over, under, gjennom, på det flygende teppet sitt. Enkel tekst, morsommeillustrasjoner med fine farger og passe mye detaljer. Unni og Gunni bør bli klassikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg liker også Unni og Gunni veldig godt! Jeg er superfan av Anna R. Folkestads første bok, Henrik And, og var syntes ikke Unni og Gunni nådde helt opp ved første gangs lesing. Men jeg liker bøkene bedre og bedre, og ikke minst faller de i smak i målgruppa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jajaja! Fine Unni og Gunni! Ordentlig morsomme er de! Også kan en være litt seriøs og kalle boka begrepstrening om en vil. Men det vil jeg ikke, for jeg er mest opptatt av at kule pingviner har pilotbriller! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud