En av de bedre chick-lit bøkene jeg har lest!

Interresant kombinasjon! Boka er en kombinasjon av chicklit og spøkelseshistorie! Boka har to hovedpersoner; Den ene er et ungt spøkelse i tjueåra,som viser seg å være grandtante Sadie.Hun dukker opp midt i sin egen begravelse,helt hysterisk,og forlanger at grandniesen Lara finner halskjedet hennes.Men Lara,som er en moderne kvinne med nok problemer fra før av med en kjæreste som ikke viste seg å være den store kjærligheten likevel, og et nyetablert firma som er på vei til konk,er ikke helt klar for å hjelpe et forvirret,ganske selvsentrert spøkelse fra tjuetallet. Men hun gjør det likevel, og det viser seg at det slett ikke er så dumt å ha et spøkelse ved din side når du sliter litt i livet.

Boka virker både morsom og interresant, og tar også opp et interesant spørsmål. Kan to jenter,den ene fra det glade tjuetallet og en moderne London kvinne fra 2009 ha noe å lære av hverandre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieBjørn SturødTheaReidun SvensliAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne M