Jeg ble nysgjerrig og lot Siri Hustvedt snike i lesekøen min, og jeg må medgi at jeg ble ikke over meg av begeistring for denne boken. Jeg synes den var i overkant oppstykket, selv om forfatteren har gjort et poeng ut av akkurat det. Liker ikke når det hopper altfor mye frem og tilbake i tid uten at det er avsnitt.

Historien interesserte meg lite, og jeg opplevde at det var mange partier, referranser, ol. som jeg ikke forsto noe særlig av. Mange av tankene og følelsene til Mia kan jeg imidletid kjenne meg igjen i uten at jeg tror jeg er spesielt gal. Det var det eneste som trakk opp karakteren for min del. Terningkast fire.

Tenker at vi trenger noen mindre gode bøker innimellom, uten de ville vi ikke satt sånn pris på de som faller i smak.

Den overraskende slutten, skjønner jeg ikke helt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har hatt tanker om å skaffe meg denne boka, men nå kan jeg visst like godt la det være og heller bruke tiden på andre og bedre bøker! Men det er sant som du sier gretemor at det er litt greit og også lese noen "dårlige" bøker innimellom, så setter en mye mer pris på alle "godbitene"!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når det gjelder Siri Hustvedt, så ville jeg heller holdt en knapp på Det jeg elsket, den står på mange boklister og har fått gode kritikker her inne. Det jeg elsket har jeg i hylla og gleder meg til. Sommeren uten menn går nok ganske fort i glemmeboka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott at det er noe som heter glemmeboka, også for oss bokelskere!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, det er egentlig et fint ord som kanskje har gått litt i glemmeboka hos folk flest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så sant,så sant...He,he

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GunillaIngunn SKirsten LundAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaPiippokattaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundToneHilde Merete GjessingFrisk Nordvest