Jeg lurer på to ting. Hvor ofte og hvor lenge er dere inne på vårt nettsted? Selv er jeg inne på Bokelskere hver dag, minst en time.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg er innom nettsiden nesten hver eneste dag, men besøkene kan variere fra noen få minutter til et par timer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stort sett er jeg innom hver dag. Noen dager mer enn andre, ofte er jeg kanskje på utkikk etter nye spennende bøker, andre ganger er jeg med i en diskusjon som er artig/interessant mm., men noen ganger er det bare innom for å se hvilke diskusjoner og bøker som ligger øverst på lista...hvis det ikke er noe som fenger, så blir besøket ganske kort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig ofte innom hvis en eller annen kontrovers skaper litt liv og røre her, eller hvis jeg deltar i en god diskusjon. Ellers er jeg bare innom et par ganger i uka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nok en av de som vier dette nettstedet i overkant mye tid. Det har blitt litt bedre, trøster jeg meg med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det varierer veldig egentlig. Jeg har dager jeg kun er her på morgenen og på kvelden og da er innom fem minutter. Også har jeg perioder hvor det er mange spennende debatter som fenger meg. Og da er jeg gjerne innom 4-5 ganger i løpet av dagen og bruker 10-15 minutter her inne hver gang. Noen ganger enda mer om jeg legger til bøker og sånt også. Så veldig varierende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg bruker den ofte når jeg står på ark (jobb) lett å søke opp en bok og finne ut hva folk syns om den. og annet div :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en utålmodig type i min omgang med nettsteder, egentlig litt i motstrid til hvordan jeg er ellers. Både på Facebook og Bokelskere er jeg nok innom flere ganger daglig, med det er også fort ut igjen hvis det ikke har skjedd noe spesielt og jeg selv ikke har noe spesielt på hjertet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres sikkert litt voldsomt ut, men siden jeg har Ipaden ved siden av meg så stikker jeg innom korte turer ganske ofte. Når jeg sjekker mail så titter jeg innom bokelskere, når jeg sjekker nettaviser så titter jeg innom bokelskere, ofte bare ett par minutter av gangen, men det blir noen turer daglig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg er hjemme er jeg pålogget i lange perioder, men tid brukt til å poste sitater/gi stjerner varierer. Det kan av og til bli lange perioder, men jeg er helt bevisst på ikke å bli avhengig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innlogget er jeg stort sett hele tiden, men om jeg er til stede er ikke sikkert. Sitter vel å sjekker/oppdaterer/skriver kanskje 1-2 timer fordelt over dagen hver dag. Blir litt avhengig inne imellom, men så er det en koselig side også da =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Varierer, her også. Noen ganger hver dag, andre ganger kanskje skjeldnere. Innom for å legge inn bøker jeg leser, så sjekker jeg hva som diskuteres, kanskje legger jeg inn en kommentar eller to og så må jeg alltid lese et par dikt eller fem :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Varierer, sjelden hver dag, ca annenhver dag eller noe kanskje? Hvor lenge av gangen varierer også veldig mye. Har jeg ting jeg vil skrive om bøker jeg holder på med f.eks. blir jeg jo her en stund. Innimellom dukker det også opp diskusjoner rundt bøker jeg virkelig brenner for, så da hiver jeg meg på disse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det varierer veldig, kan gå uker imellom, mens det i korte perioder kan være at jeg innom hver dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjersti