Det går sikkert an, og det du nevner til slutt er jo et godt argument.

Personlig syns jeg det er enklere å ha tråder for felleslesninger under
"litt av hvert".

Hva synes dere andre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hva med å lage en samletråd under "litt av hvert" og så legge en lenke til denne samletråden under boka etter at vi er ferdig med samlesningen? Dette ble gjort slik som her med samlesningen av Don Quijote. Mens diskusjonen pågår går det som regel greit å finne den under "litt av hvert", mens det etterpå nok er lettere å finne den under boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes det fungerer helt fint sånn vi gjør det nå. Om vi legger de under Bøker så blir det vanskeligere å dele de opp i de forskjellige stykkene. Litt kronglete blir det nok uansett hvordan man velger å gjøre det, men en mulighet er å åpne en tråd under Bøker og legge inn de forskjellige linkene der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser egentlig ikke poenget med å legge en slik tråd under Litt av hvert (som her) istedenfor under Bøker.

Problemet er at tråden blir mindre synlig. Man får heller ikke opp denne tråden hvis man søker på Hamsun eller Sult (jeg fikk det ihvertfall ikke opp). Tråden vil da bli vanskelig å finne fram til senere.

Slike felleslesninger kunne med fordel legges under selve boken, og overskriften på tråden kunne feks være "Felleslesing"

Hvis denne spesifikke tråden ikke kan flyttes, så foreslår jeg at det legges en link hit i diskusjonen under selve boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del høres det bra ut.

Jeg har også startet lesingen, og det ser ut til at hovedpersonen er både sulten og svimmel fra første side.
Jeg synest det var artig å lese at rommet hans var tapetsert med gamle aviser og at han læser avertissementene nede ved døren.
Siden det er gamle aviser er det vel ikke så stort håp han har til finne en stilling han så sårt trenger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser