Her tar forfatteren for seg vitenskapens forsøk på å verifisere eller avkrefte at det finnes en eksistens etter døden. Alt fra spøkelser til reinkarnasjon til nær-døden-opplevelser gjennomgås og det er underholdende og spennende omtrent hele tiden (det første kapittelet, om reinkaransjon i India fenget bare sånn middels, men så tok det seg veldig opp).

Det fascinerende er at jeg føler at forfatteren i starten var ute etter å motbevise en eksistens etter døden, men at hun gradvis blir mer usikker.

I tillegg til å utforske reinkarnasjon har hun undersøkt spiritistiske seanser fra første halvdel av 1900-tallet, forsøk på å veie kroppen når man dør for å se om sjelen har en egenvekt, undersøkelser av medier (som i kontakt med de døde, ikke aviser), mulighet for at magnefelt eller infralyd kan påvirke oss til å tro at vi ser spøkelser. Den ene forskeren på elektromagnetiske felt uttaler at han ikke vet om disse feltene påvirker folk til å tro at de ser/føler spøkelser eller at de påvirker folk til å oppfatte spøkelser som virkelig er der. Noen gåsehud-øyeblikk og veldig, veldig spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria