Jeg har med to bøker på nattvakt. Halvbroren av Lars Saabye Christensen, og Innsnirkling av Carl Frode Tiller. Hvilken skal jeg lese?

Kjjjørr debætt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har nettop blitt med i bokelskere, og derfor kommer dette noe seint. Jeg hadde iallfall valgt "Halvbroren". Jeg ble veldig fasinert av den, men jeg tror det kommer an på hvilken "lesetype" man er. Jeg snakka med ei som hadde lest "Halvbroren", og vi hadde jo to helt ulike forståelser av slutten. De var så ulike at det er merkelig at vi hade lest samme bok. Da er det klart vi får forskjellig opplevelser av en bok. Knausgård skal få lov å ha sine bøker for seg selv. Som en lesevenn sa: "Når han bruker mer enn en side for å skildre at han lager seg en kopp te...".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får gi Halvbroren en sjangse til, siden du anbefaler den så varmt (og på en så sjarmerende måte).

Jeg har forøvrig heller ikke greid å slenge meg på Kanusgård bølgen, det er så folksomt der, da blir jeg lett så skeptisk og vegrer meg. Samboern kaller meg sær og elitisk, men hva er vel galt med det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Begge er i alle fall fantastiske bøker!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er vel nattevakta over. Hvilken bok ble det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble Innsnirkling. Ene kollegaen min her er halvsøster (eller noe sånt) til Tiller, så det fikk avgjøre. Kjenner jeg etterhvert har fått litt vegring for Halvbroren. Jeg liker LSC godt, og har lest mye av ham, men etter 2 avbrutte starter på den boka har det bygd seg opp en sperre. Men nå skal den visst bli tv-serie, så da må jeg jo få lest den før 2012, ser det ut som.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv den som lydbok! Det fungerte i alle fall for meg! Jeg hadde nemlig også et par avbrutte forsøk bak meg.

Jeg synes for øvrig at "Halvbroren" er en del oppskrytt, men følte at denne burde jeg i anstendighetens navn likevel få med meg. Men Roy Jacobsens "Seierherrene", som jeg føler er tvillingsbroren til "Halvbroren", ga meg mye mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød