Når jeg leser hva du skriver, og hvordan, tenker jeg på Martin Nag, lett å assosiere til ham! Har du lest den siste boken hans som kom i 2011? Midt i verden! Mytemøter! Jeg kan tenke meg at du ville hatt glede av den!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Denne boka kjenner jeg heller ikke til, er det et hefte som M. Nag har gitt ut selv? Fra mine år på det kommunale kulturkontoret så kjenner jeg godt til Martin Nag og hans utgivelser:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heftet som er i mitt bibliotek er utgitt av Rogalands Avis som en bibliofilutgave julen 1972. Tittelen på heftet er "Russland og Rogaland i Litteraturen.Den samler 11 artikler som Martin Nag skrev i denne avisen dette året. Boken er kun trykket i 1000 eksemplarer, nummererte. Mitt eksemplar er nr 262. Som informasjon til meg og de 999 andre står det å lese "Denne bok er sendt som en hilsen fra Rogalands Avis. Håper denne informasjon kan være noen til nytte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har vært på nettet for å lese en beskrivelse av Nags siste bok. Finner den ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg fikk telefon av han som driver Kveldsbel-eika forlag i fjor, og han sendte den til meg! Martin og Marion har det bra, det lå hilsen fra dem da jeg kom hjem fra ferie nylig. Veldig koselig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

hehe... Jo,ganske poetisk! Morsomt å lese,og jeg sitter her og nikker mens jeg leser! Artig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalEli HagelundIngunn SLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWang