Nå ble jeg virkelig veldig skuffa. Jeg vet ikke hvorfor jeg trodde denne boka var god, men det gjorde jeg. Da det var en 40 sider igjen la jeg den vekk, jeg brydde meg virkelig ikke om hvordan det gikk med noen av personene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har ikke lest bøkene, men jeg så filmatiseringen. Og selv om jeg syntes de var underholdende, ble jeg etterhvert grundig lei Hornblowers prektighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Husker jeg slukte bøkene om Hornblower i ungdommen. Kunne kanskje vært interessant å se om de fungerte også som godt voksen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjør det, og si hva du synes nå! Men om du ikke har lest O'Brian så anbefaler jeg å gjøre det først. Samme tid, samme tematikk, men i mine øyne ekstremt mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er så mye som skal leses, får se om det blir tid.

Takk for tipset om O'Brian, fullstendig ukjent for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBertyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve Jakobsen