Litt intetsigende tittel på norsk, men en av høstens store slægers for meg! Troverdige karakterer og spennende historie. Ekkelt og romantisk; til og med klinescenene var til å leve med! Trekker ikke ned med alle de fine musikkreferansene heller :) Noen språkgreier kan en godt pirke litt på, men dette ligger i oversettelsen på et vis.

Deilig at "emokidsa" kan lese en god og spennende bok hvor de kan identifisere seg med h.p, og samtidig en nydelig skildring av ei usikker og litt ensom jente (uansett hår og motepreferanser) som forsøker å fremstå som kynisk og likegyldig.

Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld