[ Slettet av bruker ]

Viser 8 svar.

Jeg synes dette var en viktig roman som reiste mange interessante etiske spørsmål....den sitret av intens spenning fra første side..men interessant er det også at vi oppfatter litteratur - som alt annet - på forskjellig måte, slik må det bare være. Likevel, fint å drøfte litt synspunkter. Mine tanker om denne romanen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig, ble veldig skuffet over denne etter å lest så mye positivt om boken her på Bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så forskjellig kan man lese en bok. jeg syns den var fantastisk spennende, uhyggelig, godt skrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

hmm, og jeg som snart skal i gang med denne...nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal tro :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Selv om jeg langt på vei er enig med Victoria, er det i det minste en original vri i forhold til de fleste andre bøker, så gi den en sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg gitt den en sjanse, og syntes den var underholdende. Ja, det var en original vri. Jeg syntes riktignok noen av "opprullingene" kunne væt tatt litt lenger, satt innimellom med en følelse av at det skulle komme noe som aldri kom. Men alt i alt - morsomt. Men venter man seg en thriller, kan jeg skjønne at man blir skuffet, for en thriller var det vel ikke akkurat..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må bare lese den selv..:) Det er forresten mange her som har lest den, og lovpriser den--Det står vel flere kommentarer under selve boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre