Hei! Noen som har forslag til hvor det går an å få kjøpt disse bøkene? Helst litt billig?

Er generelt skeptisk til netthandel da, så selv om jeg ser at det er en del på finn og sånt, så er jeg usikker. Det må i såfall være en ganske etablert nettbutikk.

Har VELDIG lyst på bøker fra denne serien, men i bokhandelen fant jeg bare nyere utgaver. Desutten har biblioteket nesten ingen heller, så det går ikke an å få en halvveis redning derfra.

Er det vanlig å finne disse bøkene i bruktbutikker? Hvor mye tror dere jeg må belage meg på å betale per bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Har følgene nr: Frøken Detektiv/Nancy Drew 1, 11, 16, 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 31, 35, 37, 40, 41, 63, 69, 81 kr 30 pr stk Hardy guttene 4, 7, 11, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 29, 32, 37, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 55, 58, 59, 60, 61, 63, 67, 71 kr 50 pr stk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenker nok å se hva jeg kan finne her i Trondheim før jeg bestiller over nettet. Slik at jeg ikke bestiller noe som jeg kan finne her, trenger jo ikke å gjøre det ekstra vanskelig.

Men takk! Kan jeg sende deg en melding senere, hvis jeg bestemmer meg for å handle disse bøkene over nett? Prøver å unngå det i først omgang, men ser ikke bort fra at det kommer til å skje :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt OK. Også hvis andre har lyst på noen av dem er det bare å ta kontakt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal på jobb Torsdag, kan legge ut liste her med hvilke nr av Hardyguttene og Fr Detektiv/Nancy Drew vi har inne. Har også Bobseybarna, Lykkebarna, noen Gulltopp, Cherry bøkene og Stompa

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenker at jeg sjekker noen bruktbutikker i området først. Selv om bøkene på finn selges ganske billig blir det jo fremdeles en del i porto. Så kan jeg vel vurdere netthandel og da :)

Går det an å sette seg på en slags liste hos bruktbutikkene, slik at de varsler hvis de får inn noe nytt som du leter etter? Ellers er det vanskelig å vite når de får inn..

Hvis det ikke blir laget så mange nye "gamle" bøker, er det fremdeles mulig å finne de på vanlige bokbutikker? Er det vanlig at bokbutikken kan finne spesielle bøker eller spesialbestille bøker for deg?

Uff.. Vanligvis er det jo bare å låne på biblioteket hvis boka er vanskelig å finne i butikkene, men biblioteket har bare noen få stk av disse seriene :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har bestillingsbok og sender sms/ringer/e-mail til kundene når noe av det de venter på kommer inn. Hver gang vi sender ut noe i post eller hvis du er innom butikken får du med et visitkort med mobilnr, besøksadresse og e-mail på

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om din nærmeste bokhandel ikke kan hjelpe deg (bare spør, utrolig hva de kan) så vil jeg anbefale å søke på www.antikvariat.net. Her får du en mer eller mindre komplett liste over hva antikvariat over hele skandinavia har inne. Dvs hvem som har det du leter etter så du slipper å spørre alle selv. De fleste kan også sende deg bøkene i posten. En litt lettere måte å finne eldre bøker på...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Biblioteket kan få dem tilsendt fra et annet bibliotek, hvis de mangler dem selv. Det kalles "fjernlån". Bare spør bibliotekaren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bruktbutikken jeg jobber i har vi Hardyguttene meget pene til kr 50 pr stk, Frøken Detektiv pene til kr 40 og mindre pene til kr 25. Vi sender bøker til hele verden om det så måtte være. Porto for 1-2 bøker er kr 45, flere som Norgespakke, kan sende ca 20 stk for 150 kr i porto. Send meg en melding, vi har drevet med bruktsalg i over 30 år, Bok & Bladmagasinet i Sarpsborg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bokhandelen jeg jobber har vi noen av de gamle, og alle de nye. Vi bestiller bøker til de som vil ha noe vi ikke har inne, og det regner jeg med alle andre bokhandeler gjør også. Vi har en familie som er faste kunder hos oss. De har kjøpt alle gamle Hardygutt-bøkene vi kunne skaffe. Det var ikke mulig for oss å skaffe hele serien, men fra nr 1 og et stykke utover fikk vi tak i. Så snakk med din lokale bokhandel så kan de sjekke opp for deg. Resten kan du sikkert få tak i på bruktbutikker.

På finn.no finnes forresten noe som kalles betalingsgaranti (eller noe sånt). Det fungerer slik at du setter pengene inn på en slags midlertidig konto. Den du handler med får beskjed når pengene er satt inn, og sender så varene. Når du mottar bøkene kvitterer du på nettsiden og pengene blir sendt videre til avsenderen. Jeg har benyttet denne betalingsmåten et par ganger, og det fungerer bra, og føles trygt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke peiling på hvor mye dem koster:-( Men på mitt bibliotek er de i hvertfall både i gammel og ny versjon:-)

Har lest mange av bøkene flere ganger og elsker dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok :)

Jeg mente ikke ny som i "ubrukt", men det virket bare på meg som om noen av de bøkene var nyskrevne? Er ikke helt sikker. Uansett er det vel rundt 70 bøker eller mer i begge seriene, så en vanlig bokhandler har vel ikke de fleste uansett regner jeg med.

Det er ikke så farlig for meg om bøkene er brukte eller urørte, så lenge det går an å lese dem.

Enig, bøkene er fantastiske! De er en blanding av spenning og hodebry uten å bli groteske, som alt for mange av krimbøkene i dag er, etter min mening. Leste flere da jeg var yngre, men fikk virkelig sansen for dem igjen da jeg tilfeldigvis kom over et par i bestefars bokhylle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har rett i at det har kommet nyskrevne bøker. De har gjort seriene mer moderne. Vi (Norli) har også et par klassikere av Frøken Detektiv serien, men det virker ikke som om det er så mange av dem som er gitt ut på nytt i seinere tid. Bibliotek er sikkert det greieste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Loppemarked! Pleide alltid å kjøpe frøken detektiv på loppemarked. Kjøpte 20 stk. en gang - og damen som tok imot pengene var veldig bekymret for hvordan jeg skulle få dem med meg hjem - så jeg tok det i to omganger =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen