Hvorfor skal skolen pushe slike bøker??? Skjønner de ikke at slikt kan drepe leselyst...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Dette var en litt ujevn bok synes jeg og spesielt partiene om livet til læreren Johannes var kjedelige og uinteressante , men samtidig er det en historie som er viktig å få fortalt og den tok seg litt opp på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, si det. Jeg leste den høyst frivillig da jeg var rundt 20 år, og jeg husker at jeg syntes den var tung og vanskelig å få tak på. Da jeg plukka den fram igjen noen år seinere, likte jeg den kjempegodt. Noen bøker trenger å vente litt på at leseren skal modnes ;o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, jeg er en jente på 11 år som lurer på om det er verdt å prøve seg på stedfortrederen. Er den bra, eller kjedelig og vanskelig å følge med i? Har lånt den på skolebibiloteket, og kan levers tilbake om jeg vil. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte lese den på skolen og syntes den var drepen. Kan også ha noe med at jeg "måtte" lese den. Tvang er aldri bra i forhold til leselyst og utviklingen av et godt lesehjerte. Men skal være ærlig å si at nå husker jeg ikke hva den handler om lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neinei, men nøye er det ikke:)
Jeg får lese meg fram og se om det er vits å fortsette, hvis ikke bytter jeg den bare:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fornuftig. Og liker du den er det jo bare bra, og det beviser at folk kan være litt forskjellige. Og det skal vi bare være glade for. God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein