Jeg hadde lagt fra meg nettbrettet og min mann satt i godstolen for seg selv, med ett glass vin og bare slappet av. Kort tid etter sitter han og humrer og ler, og jeg ser at han koser seg. Jeg spurte hva han koste seg så med.? Joda, jeg hadde ikke logget meg ut fra disse sidene og han havnet på emnet om sitater. Der fant han masse gøy , koselige sitater, vemodige og og tankefulle ord, dere bokelskere har lagt inn. Tenk så hyggelig. En gjest stikker innom og får en hyggelig kveld , sammen med bokelskerne. Har dere invitert med venner og familie inn.?

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Det var en utrolig hyggelig historie, får håpe han stikker innom flere ganger. Har desverre ikke fått noen til å registrere seg, men jeg vet at pappa titter innom en gang iblandt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er omgitt av leseglade personer, både innen nærmeste familie og nære venner, og flere av dem er/vil bli tipset. De vil ha god nytte av dette nettstedet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er bra. Tenk så mye dere har å snakke om. Heldige deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kan snakke om nesten hva som helst med dem. Og to av disse personene er så beleste/kunnskapsrike at vi andre flere ganger har forsøkt å få dem til å melde seg på "Vil du bli millionær? " på TV2, foreløpig uten hell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vær oppmerksom på at det finnes to versjoner av programmet - den tradisjonelle, da du blir sittende til du svarer feil, hvis du først kommer deg i stolen - og "Hot seat", der det er med 6 deltakere, og hvor bare den som får svare på det 15. og siste spørsmålet får penger. Det er stor forskjell på både programform og inntekstspotensiale. Jeg var med på Hot seat-versjonen i 2010, og svarte riktig på 11 spørsmål. Men fordi jeg ikke fikk svare på siste spørsmål, ble det ingen penger. hadde det vært "gamle-versjonen hadde jeg blitt (i alle fall litt) rik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke gi opp, om programmet begynner igjen, meld dem på. Gøy da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har fått med meg min datter på 9 år og min tanteunge på 10 år. De har igjen fått med seg noen venner. Noen er mer aktive enn andre. Jeg synes bokelskere er veldig bra for både voksne og barn. Ikke mye ufint jeg ser her, og det lille som kommer fram blir slettet veldig raskt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja det er sant. En side for alle aldre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har fått selskap av sønnen min på 18 år som også har profil her inne! Han har som meg, elsket bøker siden han var ganske liten. Ellers har jeg reklamert for siden både overfor venner og andre i familien, men det har dessverre vært lite respons fra dem så langt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så flott at dere er her inne begge to , Bente. Jeg har fått min mor med inn her, og hun har lest mange bøker opp igjennom livet.Lenge før dataverdenen kom , men hun trykker og skriver, er med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, men jeg har lest høyt utvalgte biter... Med hyggelig respons! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, har ingen som jeg tror er interessert. Du er heldig, Tilla!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har oss, gretemor :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Nå ble jeg glad også. Det er fint å vite.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, vet du, det er så godt og jeg koser meg sammen med dere :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her trenger man ikke føle seg ensom. Problemet er at døgnet ikke har nok timer. Kunne tenkt meg mange flere timer og bedre tid her inne , enn jeg har mulighet til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk det samme <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane