Ville vel ikke "tvunget" de til det. Men hvis du leser høyt for de fra Hobbiten for eksempel vil vel RH være et naturlig skritt etterhvert som de blir store nok. Og siden filmene ikke bør sees når man er for ung løser det seg vel kanskje naturlig.

Tror at det er en stor skrekk for mennesker som elsker å lese at barna ikke skal like det. Men med høytlesning og litt oppmuntring kommer man et stykke. De fleste barn elsker jo å ha foreldrene litt for seg selv og å bli underholdt i form av lesing...

Når det gjelder RH er den utrolig flott og jeg leser den til stadighet. Men jeg kan se at den kan være tung å komme igjennom første gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg at den kan være tung, brukte selv 2 mnd på første delen når jeg var ca 20, men leste alle 3. Tenkte på å lese de igjen på engelsk, men kanskje en gang i en fjern fremtid. Skal i hvert fall komme meg gjennom Hobitten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen