Kjempefin plan. Håpar du har fått gjennomført den. Eg oppdaga også Pessoa gjennom Saramago for 10-12 år sidan. Det førte til at eg har lært meg portugisisk og kosar meg med begge på originalspråket. Folkeuniversitetet er ein god start :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja tusen takk! Planen er gjennomført - og vel så det - med noen justeringer! Har rapportet sommerens lesing lenger opp i denne tråden.

Når det gjelder portugisere, er status i sommer:
- En flåte av stein, Saramago
- En beretning om blindhet, også Saramago
- En beretning om klarsyn, som jeg har lest før, oppfølger til beretningen om blindhet.
- Uroens bok av Fernando Pessoa leser jeg i nå og da. Har ingen ambisjoner om å lese den ut med det første. Dette er langsomtlesing!

Er så imponert over dere som leser bøkene på originalspråket! Tviler på om jeg klarer det, selv med folkeuniversitetet til hjelp :-)

PS Har du sett denne diskusjonen om Saramago og hans forfatterskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery