Jeg sitter med det samme inntrykket. Hele stemningen i boken er ganske depressivog som 54 åring tilhører jeg denne generasjonen og blir engasjert i dette temaet om våre foreldre, våre barn og oss selv.Enig med Nora i barna er veldig uselvstendige og de blir ikke stilt noen krav til imotsetning til foreldrene og spesielt Thomas som stiller så høye krav til seg selv. Allikevel, noe mangler som Geir skriver, jeg er ihuga Bjørnstad fan, men dette er ikke blant de beste synes jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg var også litt nysgjerrig på denne, etter å ha lyttet til musikk-trilogien. Den er ikke dårlig, men på langt nær samme standard som de første jeg leste. Har lagt noen tanker på slutten av bloggposten om den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Allikevel merker jeg at "De udødelige" ligger i bakhodet, kanskje fordi jeg er aldersgruppen, det er min generasjon han skriver om.. men jeg blir ikke kjent med personene ordentlig, han løfter frem en interessant problemstilling jeg blir engasjert i, men hadde ønsket meg mer av romanen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle