Alanya var en serie jeg startet å lese da den første boka kom ut. Jeg gikk vel i åttende eller niende klasse. Da ble jeg fengslet av historien å kunne ikke vente til resten kom ut. Nå har jeg lest de to nyeste og jeg er ikke lenger fengslet av dem. Jeg leser fordi jeg vil ha historien ferdig, ikke fordi jeg liker bøkene. Jeg mener ikke at bøkene er dårlig, men de passer for mindre barn. Gjerne fra 5-8/9 klasse. Passer også for de som vil ha lett leste bøker, men jeg synes den blir kjedelig i lengden og lite spennende. Jeg falt fort ut. Denne boka har noen spenningskurver, men ikke den type spenningen som jeg blir veldig fengslet av. Den går fort opp, men enda raskere ned igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heilt einig med at boka er for yngre lesarar. Eg og les for å bli ferdig, ikkje fordi bøkene er noko spennande. Eg synest likevel at denne boka er den beste av dei fire eg hittil har lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundEster SNikkaBenedicteFindusHelge-Mikal HartvedtAnniken BjørnesMai-Britt GrøsfjeldHarald KElin FjellheimPiippokattaGrete AastorpCecilie EllefsenKristine LouiseAndreas BokleserTuva OttesenLilleviMads Leonard HolvikAmanda AAvaDinaAud- HelenRufsetufsaVanja SolemdalMarit HåverstadRisRosOgKlagingNorahJane Foss HaugenHilde Merete GjessingWencheNina M. Haugan FinnsonAnneTorStig TEli Svendsen Heie HaugerudLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigreAlice NordliSynnøve H Hoel