Jeg mistenker at jeg liker denne boka fordi det gikk fort og gæli. Hadde vanvittige forventninger til den, og leste den etter alle andre. Så nå er konklusjonen at jeg heller aldri skal se Pulp Fiction.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er det som er så fint med den! Man leser den fort og gæli, men den er så fin å lese om igjen også. Men tror ikke jeg tok Pulp Fiction-referansen (hvis du etter å ha bygget deg opp store forventninger likte Naiv.Super., og du, som jeg forstår det, står overfor sammme situasjon med den filmen, så kan vel den falle i smak også)? Mitt tips er uansett forventninger å SE PULP FICTION! Yeah.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kommer sikkert til å se Pulp Fiction, og jeg kommer sikkert til å like den, men jeg kommer aldri til å like den så godt som forventningen jeg har til den (slik var det med Naiv. Super). Om du fattar. Jeg kommer derimot til å kjøpe meg bankebrett, det har jeg savnet! Yeah. Så kommer jeg sikkert til å banke på det mens jeg ser på Pulp Fiction.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fattar. Min stemor fortalte om bølgen av brettbanking da boka kom på nittitallet, hennes venner kjøpte et skikkelig fint briobrett på deling og tok det med på stranda, og voksne (menn) kom bort ustanselig og ville prøve. Jeg selv kjøpte faktisk en ball jeg kastet litt mot veggen. Helt sant, men jeg gikk fort lei. Har du lest annet av Loe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, voksne menn med bankebrett. Jeg liker bildet.

Viktig å prøve ting som funker for andre. Jeg setter ekstra pris på håndklær etter the Hitchhiker, og jeg kan se for meg at bankebrett er litt terapi. Repeterende, meningsløs bevegelse, give it to me.

Jeg har lest Kurt koker hodet, men ikke noe mer. Vurderer å ta en titt i Doppler, eller i Kvinnen i mitt liv. Noen du anbefaler?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, anbefaler flere! Jeg er litt svak for Loe. Stille dager i Mixing Part er kanskje min favoritt. Skrevet i dialogform, og veldig vittig, om en familieferie som går rett til helvete. Og Doppler elsket jeg. Kvinnen i mitt liv synes jeg faktisk fungerte litt bedre som film, den ble jeg litt lei mens jeg leste, men prøv. Tilbake til Naiv.Super., så tenker jeg kanskje jeg må lese den om igjen, har ikke lest den siden videregående, og mitt perspektiv på menn (som går på veggen) er kanskje litt annerledes nå. Ikke minst ER JEG BLITT TJUEFEM SELV, hællemåne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå kikket jeg i den, og listene! Jeg hadde glemt listene. Og hvor lyst man fikk til å skrive sånne selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi