Ja, det står vel ganske greit beskrevet i tittelen. Jeg koser meg med både Hobbiten og Ringdrotten på nynorsk og har gjerne lyst å ha begge versjonene i samlingen min. Jeg får det med Ringdrotten, sikkert fordi den har en annen tittel.

Er det mulig å fikse det sånn at ''Hobbiten eller Ditut og Attende'' ikke blir regnet som samme versjon som den bokmålske Hobbiten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg forsøkte å legge inn begge versjonene og det gikk greit. Du får frem en boks som forteller deg at du allerede har lagt inn boka, men under står det Legg til denne utgaven allikevel. Klikk på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar. Jeg var visst blind i gjerningsøyeblikket. :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er du ikke alene om :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud