(bitte liten Spoiler alert!) Nettopp ferdig med boken. Slet litt med å holde orden på navn og relasjoner i begynnelsen, men det kom seg etterhvert.

Synes det var en okey bok, som holdt på spenningen. Men, slutten var absolutt en skuffelse. Det var bygget opp til et skikkelig oppvaskmøte, klimask - men slutten ble absolutt ett antiklimaks for meg. Epilogen må jeg si jeg skjønte veldig lite av.

Noe som er litt rart; et av avsnittene er jeg helt sikker på at jeg har lest før. Har aldri hørt om boken før jeg begynte å lese den. Har ikke lest noen anmeldelser e.l. Noen andre som har lignende opplevelse? Kan det være en referanse til noe annet. Gjelder avsnittet om Siri og Laura i gymsalen....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Eg er veldig einig, både i at boka held spenninga ganske lenge og at slutten er eit antiklimaks. Eit stort antiklimaks, som nesten øydelegg heile boka, for min del. Lee byggjer opp eit spennande persongalleri, med spennande konfliktar, også lar ho det gå opp i flammar på denne måten? For meg verkar det nesten som om ho bare avslutter boka, for å bli ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en spesiell bok, og jeg er nysgjerrig på hva andre lesere syns... Fortell!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes egentlig boka var bra jeg, selv om språket hennes var litt for stivt av og til, litt vel påtatt (men etter å ha lest intervjuer med henne om Ladies, vet jeg at det er litt av poenget). Skjønner ikke hvorfor hun introduserte en helt ny karakter på slutten der, det virker litt som hun ikke vil løse det hun har skrevet seg inn i? Slutten hadde vært bedre uten ham og den epilogen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Opplevde det samme som deg. Slutten ble et skikkelig antiklimaks, gledet meg til drama og beskyldninger men så fislet det ut i ingenting. Epilogen var idiotisk og ødela mer enn den tilførte.

Slutten farget hele boka for meg - men helt opp til sluttscenene hang jeg med og likte den godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns boka var kjedelig. rett og slett. Altfor mye fram og tilbake, og lite som fenget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg avbrøt boka fordi den ikke fanget interessen min. Etter å ha lest disse kommentarene her er det lite sannsynelig at jeg gir den et nytt forsøk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns ikke no om boka jeg heller. Kjedelig og altfor mye frem og tilbake. Som flere sier, så bygges spenningen opp og hva skjer?? Slutten var bånn i bøtta. Tviler på jeg kommer til å lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB