[ Slettet av bruker ]

Viser 28 svar.

Jeg undrer meg litt over folk som starter slike tråder og ikke kan gi tilbakemeldinger på responsen...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, jeg tror ikke du "undrer" deg. Er nok mer ærlig å si at du irriterer deg, som du sier litt lenger ned. Grunnen til at man ikke svarer? Kanskje man synes det er unødvendig, kanskje man er på ferie, kanskje man har glemt innlegget eller sjelden er inne, kanskje man rett og slett synes det er intetsigende med "tusen takk for svar"-innlegg, kanskje man er redd for at folk skal slutte å svare fordi en takk virker som om man avslutter saken...

Dessuten har hun gitt tilbakemelding og takket for tipsene for fire dager siden, meldingen ligger nederst på siden. Hun har svart til en av innleggerne, men svaret gjelder nok alle tipsene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg står for innlegget ovenfor her, men jeg angrer på at jeg lot meg provosere av deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff da. Ikke gjør det! Vi har bare forskjellige oppfatninger og meninger, og det er jo interessant. Kan godt hende min mening er i skrikende mindretall :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg dreier dette seg om ren og skjær folkeskikk. Når folk bruker av sin tid og sine evner for å svare i tråder, så er det vanlig høflighet å gi en respons, mener nå jeg. Og ja, jeg blir av og til irritert når jeg møter mennesker som ikke har lært folkeskikk.

At du skriver at det både kan synes unødvendig og intetsigende å takke, er for meg helt uforståelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis jeg legger inn svar et sted og hovedinnlegger ikke svarer tilbake, tenker jeg vel mer på det at vedkommende kanskje ikke har lest svaret mitt. Og det er jo litt kjedelig hvis jeg føler at jeg har skrevet noe interessant eller bra :) Føler ikke at de trenger å takke meg fordi jeg kommenterer et innlegg, det gjør jeg jo fordi jeg har tid og lyst til det - en annen gang er det de som svarer på noe jeg skriver. Men dette er jo annerledes på nettet enn i virkeligeheten :) Og hvis noen sender en mail KUN til meg, med spørsmål om f eks bokanbefalinger, så forventer jeg at de takker for svar. Men ikke når det er en åpen forespørsel slik som her...

Hva synes andre?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne bokelskeren har vært medlem her i like lang tid som tråden er gammel ...
Jeg tenker som deg at dette antagelig ikke handler om dårlig folkeskikk, men heller litt nølende testing av nettstedet.
Håper hun ikke blir skremt, men gir oss en sjanse :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg brukte bare tråden hennes for å eksemplifisere et fenomen, og hvis det skal skremme henne vekk at vi ønsker tilbakemeldinger når man anstrenger seg for å svare som Lillevi sier under her, så vet ikke jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, jeg tolket heller ikke Lillevis kommentar som uvennlig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig hyggelig med en tilbakemelding når man anstrenger seg litt for å gi relevante tips .. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenkte akkurat på det, og det er jo ikke første gang. Litt irriterende :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er litt usikker på hva du er ute etter....

I Tatt av vinden av Margaret Mitchell er kjærligheten virkelig et hovedtema, som du ønsker, mellom den vakre og egenrådige Scarlett O'Hara og den uimotståelige gambleren og slasken Rett Butler (er han egentlig en slask...). I tillegg får du drama og action i bøtter og spann, som du også etterlyser, fra den amerikanske borgerkrigen. Dette er en bok som har "alt"! Men "koselig kliss" vil jeg ikke kalle det.

Jeg anbefaler Tatt av vinden varmt, en klassiker - og må se å få lest den på nytt med det første!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg prøvde en gang i tiden, da jeg var tenåring, og ga den opp... Kanskje en sak for biblioteket... Du vet, det finnes påminnelsesfunksjoner for det meste, så kanskje jeg burde legge inn i kalenderen på den elskede nye Mac'en (ALARM!! Husk å låne!!) at jeg burde låne den rett før jul, slik at jeg kan lese den i stille romjulsdager...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal kjærleiken ende godt eller skal det berre ver solskinn, fryd og gammen? Skal kjærleiken vere mellom mann og kvinne, sønn og barn, far og sønn, eller speler det ingen rolle? Det er mykje kjærleik i Hamsuns Pan. Ikkje min favoritt av Hamsun, men det er ihvertfall romantikk og svermeri så det held. Ellers er eg fryktleg dårleg på kjærleik som hovudtema, i litteraturen vel å merke!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så vakkert skrevet, Endre Kvam.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dagboken av Nicholas Sparks ( gråtebok) .
Wionas visdom av Priscilla Cogan. cafe sorgenfri av Lolly Winston. Smaken av Eplekjerner av Katharina Hagena. Kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet........

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Twilight er en fin kjærlighets bok og Livets lenker serien av kristin Prøys er veldig fine ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Broene i Madison County av Robert James Waller. Begynner nesten å grine bare jeg tenker på den. Sukk. Vakker og varm bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå måtte jeg bare bort til bokhylla mi og finne fram boka, det er en nydelig, varm og vakker kjærlighetshistorie. En av de bedre jeg har lest :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Tornefuglene" av Collen McCullough bare ramlet inn i hodet mitt nu!!!
Skikkelig romantisk svisker! Men den er veldig fin. Spennende å lese om prest som har avlagt kyskhetsløftet, men som møter kjærligheten seinere....
Richard Chamberlain gjorde stort inntrykk i filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den forunderlige hage av Sarah Addison Allen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå starter jeg på Pianolærerinnen av Janice Y.K.Lee. Fra baksiden kan jeg lese: "Fengslende, trist, fascinerende detaljer",- "en vakker og opprørende fortelling om to elskende og en umulig kjærlighet. En gripende historie om krig og fred, kjærlighet og hat, mot og overlevelse".

Skulle vel inneholde alt en forventer av en kjærlighetsroman? Du kan for øvrig lese omtaler av boka inne på forumet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nylig avdøde Maeve Binchy har skrevet et lass med koselige, lettleste (altså i motsetning til tungt fordøyelige) bøker, der det som regel befinner seg en kjærlighetshistorie mellom permene. Det er laget flere filmer med utgangspunkt i bøkene hennes, også. Jeg har lest rundt ti av bøkene hennes, og tror endel av dem har blitt oversatt til norsk også. De aller fleste foregår i Irland, så får du litt irsk koloritt på kjærleiken også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

en liten avsporing. Vet du om det går an å få tak i filmene hennes i dag?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja - det skulle jeg da tro? Det er jo ikke filmene hennes, da - men bygd mer eller mindre løselig på bøkene hennes. Har sett noen av dem dukker opp på tv dann og vann - de er ganske nye. På imdb.com nå fant jeg en oversikt over filmer basert på Maeve Binchys bøker. Av dem har jeg kun sett siste halvdel av "A Circle of Friends" med bl.a. Minnie Driver - den boken har jeg lest (en av Binchy-bøkene jeg har likt best), så da jeg zappet meg inn i filmen midtveis dro jeg kjensel på nok av handlingen til å gjette meg til at Binchy måtte ligge i bunnen. (Men boken var bedre!) Antar at filmene du finner på imdb.com går an å få tak i - men jeg tør ikke si noe om kvaliteten, altså.

Min personlige anbefaling: Danske Lone Scherfig laget den nydelige filmen Italiensk for begyndere løselig basert på en av Maeve Binchys beste romaner, nemlig Evening Class. Det ble skandale av filmen fordi Scherfig ikke hadde rettighetene i orden, og ikke oppga at Binchys bok lå i bunnen. Veldig lei sak - men både film og bok er så bra at de fortjener å oppleves. Jeg ser filmen hver gang den dukker opp på en tv-kanal (og jeg ikke har noe annet fore...)! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Les Jane Austen for skikkelig gammeldags romantikk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva med bøker av Victoria Holt, Marian Keyes, Danielle Steel og Madeleine Brent ? Alle deres bøker har kjærlighet som hovedtema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikte