Dette er også en slik genierklært perle. Hva gjør denne ekstraordinær? Jeg synes den var festlig, men går visst glipp av noe, jeg føler meg igjen snytt for en eller annen opplevelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hadde samme opplevelse. Platt, barnslig og ganske blottet for mening var det inntrykket jeg satt igjen med. At noen sider i midten av boken var viet intetsigende naturbilder bidro ikke akkurat til å heve boken til et høyere filosofisk nivå, hvis det var dét som var poenget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja! Skulle gjerne hørt fra noen som liker denne/annet av ham (i og med at jeg ikke har lest noe annet av Houellebecq, som forøvrig må være det forfatternavnet som er lettest å feilstave), hva som er greia. Hva er GREIA, liksom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AjiniakraJulie StensethLibraritas vAnn ChristinØystein LTanteMamieEllen E. MartolmoiraYlvaHarald KHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMagnus FinnsetTone SandvikBeathe SolbergHilde VrangsagenMarianne MHeidiPerSpelemannCtinaKaren RamsvikalpakkaBerit RIngunn SRoger MartinsenHeidi LJarmo LarsenVeronicaKLinda SolheimAnne ØverkilgretemorReadninggirl20OleDolly DuckmgeMarianne  SkageGro Anita MyrvangMalinØyvind BjørnerudCarine Olsrød