Siden jeg for tida bor og har gifta meg i Egypt, så er denne boka veldig spennende å lese. Kjenner igjen steder hu skriver om osv..

Det som er fint med boka, er at hu skriver utfra flere personers opplevelser, ikke bare en. For virkeligheten er jo også slik at dette faktisk skjer. Har mange eksempler på at en mann kan inngå masse Orfie-ekteskap, og at de "konene" ikke vet om hverandre. Men selvsagt blir det jo oppdaget etterhvert..

Synes nok at hovedpersonen i boka nok må være veldig ung og naiv, men det er jo også tilfelle i mange saker..

Kulturforskjeller belyses jo også, og det at det er mange eldre damer, med ræva full av penger, som faktisk kjøper seg menn her nede..

Kareem er en alkoholiker og en playboy.. Disse finnes overalt i verden, så dette er ikke unikt for arabere..

En skal være på vakt når en innleder ett slikt forhold, for historiene florerer om hva som kan skje. Heldigvis så er ikke alle historier som ender galt. Det finnes gode menn har også, og gode familier.

Men boka var såpass spennende at jeg leste den ut på 2 dager. Og siden jeg sitter i egypt så har det vært stoor glede at jeg nå har oppdaget ebøker..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge