Noen justinger i forhold til planen, men jeg ser at jeg faktisk har lest mye, mer enn jeg trodde jeg skulle, i sommer (takk til været og ryggen....)
Jeg har lest:
Farlig midtsommer av Tove Jansson
Den utrolige reisen av Sheila Burnford
Begge høytlesing for barn og med stor suksess!
En flåte av stein av Jose Saramago
En beretning om blindhet også Saramago
Så ble jeg fristet av bokelskere til å lese Per Lagerkvists Dvergen, noe jeg ikke angrer. Men etter så mye grusomhet, måtte jeg ha noe lettere og fant frem
Kaperen fra Bretagne av Daphne du Maurier - deilig!
Har dukkene sjel av Karin Bang, også en fin bok.

Nå er jeg straks i mål med Saramagos oppfølger til historien om blindhet
En beretning om klarsyn, som jeg har lest før.
Uroens bok av Fernando Pessoa sto på planen. Den leser jeg i nå og da. Har ingen ambisjoner om å lese den ut med det første. Dette er langsomtlesing! Givende!

Flere av bøkene har jeg omtalt i andre tråder.
Det er første gang jeg har hatt en leseplan for sommeren :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Daphne dM rykker stadig høyere opp på skal lese-lista, med både en og flere titler.

Jeg hadde for øvrig et ganske klart leseprosjekt i fjor sommer - se lista "Umoderne krim". Det fungerte veldig bra, selv om det ble litt omkalfatringer på rekkefølgen underveis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av Daphne du Maurier har jeg lest Rebecca, Min kusine Rachel og Kaperen fra Bretagne. Alle tre lettleste, men velskrevne og med et driv. Bøker jeg ikke vil nøle med å karakterisere som gode.
Gleder meg til å høre hva du som mann, som pasjonert krimelsker, synes om hennes bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min kjennskap til damen er Rebecca som film (for lenge siden) og Vertshuset Jamaica som hørespill. Begge deler veldig bra. Gleder meg til å "gå løs på" henne i bokform også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jamaica Inn er lagt til ønskelisten. Takk og takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig imponerende, - jeg rakk ikke på langt nær det jeg hadde tenkt! Men morsomt at dere leste "Den utrolige reisen", - og hadde glede av den! :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha! Siden andre aktiviteter begrenset seg litt for meg, ble det dessto mer tid til lesing (så egentlig ikke så imponerende..)

Ble ferdig med Den utrolig reisen i kveld. Håper å få skrevet litt om den i løpet av morgendagen. En rørende og gripende bok som fremkalte engstelse, tårer og sprudlende latter. Har så absolutt tålt tidens tann, selv om skrivemåten kan virke litt fremmed for dagens barn. Hadde stor glede av den selv også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaoline