Kjapp og lettlest bok. Ikke de helt store greiene, men allikevel slik at jeg må lese bare litt til for å se... Bortsett fra stalker`n så er den nok ganske virkelighetsnær tror jeg.Midt på treet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt grei, jeg koste meg. En stille lørdagskveld og en lettlest bok, jeg ga den fem på terningen også. Ikke fordi den var sååå fantastisk men det er forfatterens første roman, og hun hadde skrevet bra.Spennende å lese mer av samme forfatter. Hun hadde driv og en god humor i sin skrivemåte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke de helt store greiene for meg heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest er ordet, jeg leste den ut i løpet av en formiddag på biblioteket.

Jeg oppfattet bok som en pedagogisk historie med info om alle fellene man ikke må gå i som nettdater, sikkert lurt, det, og så er stalkeren lagt til for å gi litt spenning til historien. Og den kunne vel ha skjedd, den biten av historien også, selv om man oftere risikerer mer hverdagslig gruff?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg