Går det ann å lage lister og legge inn bøker som man ikke har i samlingen sin? Hvis jeg fx har lyst til å lage en liste over bøker jeg synes jeg burde ha lest, men av forskjellige grunner ikke har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jada, er eget valg som heter "ønsker deg". Hent fram boka og klikk på "Legg til bok".

Den havner i "samlingen" som usortert, - det er kanskje dette du IKKE ønsker?? Men jeg bruker denne funksjonen som jeg synes er helt grei. Dersom jeg får boka, låner den på biblioteket e l så registrerer jeg den da som lest og putter den inn i den kategorien jeg vil ha den i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du kan registrere bøkene i "ønsker deg" i forskjellige bokhyller også. Det har i alle fall jeg gjort. Sånn at en av de bøkene jeg har merket med "ønsker meg" er også satt i bokhyllen "romaner".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det har jeg også gjort. Alle "Ønsker meg"-bøkene er sortert i de forskjellige bokhyllene jeg har laget også. Jeg liker ikke å ha usorterte bøker, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, jeg sortere alle bøker så fort som mulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla