Nå har jeg lastet opp nytt bilde fire ganger, prøvd å slette det gamle først også. Allikevel kommer bare det gamle fram, er det en bug eller noe et sted?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg byttet bilde for ca 1 uke siden men det nye er ikke kommet opp enda,. Mitt nye bilde står på min profil og jeg har trykket på f5. Fremdeles er det den trøtte vinteren på bildet på "Sist sett"..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg måtte inn å se, men det var vann jeg så i bakgrunnen. Og deg uten lue! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var du nyfiken? Vinterbildet er tatt ved Mosvannet i Stavanger. Det nye er tatt på en fisketur med kano og kamerat ved Hoensvannet i Øvre Eiker for en par år siden..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, måtte kikke hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du trykker F5 like etterpå du har lastet opp nytt profilbilde så skal det erstatte det gamle. Husk på å lagre profilen din før du går ut av innstillinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har byttet profilbilde flere ganger, men hver gang opplever jeg at det tar flere dager før det oppdaterer seg ordentlig. Prøv å vente en ukes tid, så får vi se om det dukker opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trykk F5:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har jeg hatt problemer med. Men husker ikke hvordan jeg fikset det. Men tror man må være litt obs på å ikke ha altfor stort profilbilde.dvs. stort bildeformat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er da et annet enn du har hatt den siste tiden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorah