Erlend Loe er en underlig skrue og derfor er hans bøker ofte underholdende. Denne gangen ble litt for mye av det "gode", men bra alikavel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er mange år siden jeg leste denne, og jeg husker den som fantastisk. Men når jeg kikket i den igjen nå, kan jeg være enig i at den er "litt vel Loesk", mer enn noe av det andre han har utgitt. Karakterer som er så ekstreme at de på det verste ikke gjør det inntrykket de kanskje er ment å gi, men mister troverdighet, for eksempel. Men du og du, jeg elsker Loeskhet, altså!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne ikke sagt det bedre selv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig synes jeg denne boka ble bedre etter at jeg fikk fordøyd den en stund. En bok jeg husker og fortsatt kan humre av. Men oppfølgeren ble litt mye, nesten så den ødela magien fra Doppler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første halvdel av boka syntes jeg var veldig bra. Interessant at man ser så forskjellig på fortellingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer Gabrielsen