Jeg begynte på boka i dag morges, og har lest uten stans - med unntak av noen "sosiale timer" midt på dagen. For en vakker bok! Trist, nær, godt fortalt, en pageturner. En gutt i 13-14 årsalderen ( jeg-personen) bor med sin mor, som trolig lider av depresjon etter flere aborter. Mor og sønn blir kontaktet av en mann mens de handler på et kjøpesenter. Mannen trenger hjelp til å holde seg skjult, og blir med dem hjem. For ikke å røpe for mye av handlingen, får vi bare si at han får stor innflytelse på deres liv. Jeg vil virkelig anbefale denne boka - spent på å høre om noen andre liker den!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, jeg liker den!
Den er så fint fortalt gjennom en ung gutts sanser.
Boka er nydelig, trist, varm og vakker, om smertefulle erfaringer, annerledeshet, ensomhet, lengsel, kjærlighet, lykke - og svik.
Og kanskje det også er en historie som kan være et eksempel på vår sivilisasjons rettssystems mangelfullhet, feiltolkninger og justismord.
Ei bok som må leses med hele hjertet, og gjerne helt uten pauser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint du beskriver den! Helt enig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød