Interessant liste med mange gode tips!
Har lest ni og har flere på lese- og ønskelisten.

Men en ting jeg lurer på, skal ikke dette være forfattere utgitt i UK? Hva med Margaret Atwoods Tjenerinnens beretning , Canada, og Margaret Mitchells Tatt av vinden fra USA.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er flere på denne listen som ikke er engelske. Jeg forstår det som at kriteriene her er at du er kvinne, skriver på engelsk og har vært utgitt i UK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, takk skal du ha, gretemor. Gikk litt tregt for meg i går:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men dei er vel komne ut i UK òg, sjølv om dei fyrst vart skrivne og publiserte andre stader. Er mange her som ikkje er britiske, men står ingenting om at dei skal vera publiserte i Storbritannia som fyrste stad.

Elles er dette ei flott liste om ein vil innom både gamle og nye "klassikarar" - eg manglar nesten 4/5, men som andre har skrive har eg mange av dei på mi "desse må eg lesa ein gong i framtida"-liste

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for oppklaringen! Synes likevel headingen er litt misvisende/tvetydig.
Enig i at det er en flott liste - mye inspirasjon i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundLinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23