Fant denne artige lista over alle bøkene som er nevnt eller observert i TV-serien Gilmore Girls, og tenkte jeg måtte dele den! Er langt fra like belest som Rory selv, men nå kan jeg komme i gang... Noen som har lest mange av disse?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Jeg har visst bare lest 11, men jeg har for tiden 19 i bokhylla og på innkjøpslista som jo skal leses med tiden. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har lest 17 av bøkene. Likte serien godt når den gikk på tv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så langt har eg lest 7 av de :) men mange mange flere står på ventelista :P hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

44, tror jeg. Mange fine bøker her :) Mange av Shakespearestykkene har jeg sett, men ikke lest, så da er de ikke telt med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes de burde kunne telles med jeg, de ble vel skrevet for å sees av et publikum? Etter min mening vil man kanskje få en opplevelse som er enda "nærmere" til den Shakespeare hadde til hensikt å skape når man ser stykket fremfor å lese det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er jo riktig. De ble ikke skrevet for å leses!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom til at eg har lese 41 av desse. Ein god del igjen på lista med andre ord :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant en som skal lese seg gjennom alle bøkene på samme lista her , og ble litt inspirert til å prøve, selv om jeg bare har lest 6 stk av dem fra før av. Startet på Huckleberry Finn i går med stor iver, som sikkert kommer til å forsvinne litt etterhvert som det kommer mer non-fiction bøker, men skal prøve å holde motet oppe, for det er jo mange klassikere på denne lista som absolutt bør leses tenker jeg :)

Kanskje de som vil henge seg på "The Rory Gilmore reading challenge" kan bruke denne tråden til å heie litt på hverandre og oppdatere andre om progresjonen i lista?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde vært gøy! Kommer ikke til å stresse med å komme meg gjennom hele lista, bruker heller tiden min på bøker jeg virkelig nyter, men det er jo moro å krysse av de bøkene som står på lista. Hittil har jeg lest 37 av de 349 bøkene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg også kommer nok til å hoppe over de jeg har absolutt ingen interesse av å lese, men fungerer godt som en "Hmmm.....hva skal jeg lese nå?" - liste :) Håper flere henger seg på og gir status oppdateringer innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der hadde jeg lest rundt 25 bøker, med en del andre stående i bokhylla. Ellers finnes det en Lisa Simpson Book Club som går ut på det samme, for de som måtte være interessert. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig ser jeg faktisk heller på The Simpsons enn Gilmore Girls, så må se nærmere på den lista!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig liste!! Kom til 37 etter en kjapp og sikkert litt slumsete telling og har en del flere på leselista eller bare i bokhylla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er du jo godt i gang!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest 32 av dem, 4 som jeg ikke hadde husket når jeg først la inn samlingen min men som nå er lagt til (de 3 om Mytteriet på Bounty og De gnostiske evangelier), og jeg har 15 på vent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke verst, og alltid litt gøy når man oppdager bøker man har glemt å legge inn i samlinga!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En alt for lang liste, spør du meg! Mange gode bøker der. Har lest 49 av dem (inkl. 2 bøker jeg holder på å lese), men har flere av de andre på lista over bøker jeg har lyst til å lese. Tror likevel ikke at jeg skal prøve å lese alle disse bøkene - da rekker jeg jo aldri å lese noe annet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, vil nok ta litt tid om man setter seg som mål å komme gjennom hele lista! 49 er jo ikke verst da, mange fler enn meg i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for at du deler, listen har jeg tatt kopi av, veldig mye bra av det jeg kan bedømme. Ikke lest mer enn litt over tyve, men for hver liste jeg kommer bort i får jeg en viss fornemmelse for hva som kan være verdt å lese i fremtiden. Her var det veldig mange :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker lister selv, og regnet med det kunne være flere som synes det er gøy her! Veldig mange boktips på en gang i denne lista!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så vidt jeg kunne se, har jeg lest 17 av disse bøkene... ikke så veldig mange på en så lang liste, men jeg har en del stående i hylla på vent. Dagene er ikke lange nok til å lese alt jeg har lyst til, og samtidig ha et fungerende sosialt liv ved siden... og så må jo man jobbe litt for å tjene til livets opphold :p Jeg ønsker meg flere timer...eller at jeg ikke trengte å sove mer.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har flere typer lister over bøker lagret på PC'en, og for hver ny jeg finner blir jeg litt mere oppgitt over hvor lite tid jeg egentlig har til å lese... Flere timer eller manglende behov for søvn høres ikke dumt ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise Selnes