Jeg har ikke fått penger for å reklamere for salg eller for å skryte av en bokklubb. Jeg vil dele boksalg med andre bokglade mennesker:).

Jeg tror du må være medlem i Dagbladet sin bokklubb for å bestille bøker. Men det går an å sjekke. Det er iallefall gigant salg av flere paperback bøker for bare 39 kr.

Jeg har kjøpt meg Hvem fulgte Doruntine hjem? av Ismail Kadare, Skammens barn av Veslemøy Kjendsli, Siste dans for Matilda og I skyggen av vingården av Tamara Mckinley, No og jeg av Delphine De Vigan og Jødehat av Trond Berg Eriksen. Det kunne ha sikkert ha blitt flere bøker hvis jeg hadde gått inn og lest på bøkene. De bøkene jeg kjøpt var bøker jeg ønsket meg fra før. Link til salget finnes her.

Dagbladet sin bokklubb er veldig bra og skiller seg ut blant bokklubbene.Hvis man vil ha hovedboka må man aktivt bestille den. Så får man jo selvfølgelig en velkomstgave på ei bok. Jeg har handlet på salg der før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra. Flott at du tipser andre bokelskere .Og om de får litt gratisreklame gjør nok ingenting. Vi får jo billige bøker,

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha! Tre bøker fra ønskelisten min fant jeg her. Er ikke så opphengt i at bøker skal være innbundne lenger, og 39,- pr stk er en akseptabel pris.

  • Finn veien, engel av Thomas Wolfe
  • Rosenrød og liljehvit av Michel Faber
  • Det året Ricardo Reis døde av José Saramago
  • Linfruen av Julia Franck
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartin