Har lest på den boka i evigheter nå, og ikke kommet halvveis engang. Syns det skjer fint lite i boka og det er ingen motivasjon til å fortsette å lese. Jeg syns også det er ALTfor mange karakterer å holde styr på. Kanskje er det vanskelig å holde styr på hvem som er hvem, når det går så lang tid mellom hver gang jeg leser noen sider. Nei nei, denne boka falt ikke i smak og jeg avbrøt den etter kapittel 6. Jeg klarer ikke å ta opp boka mer og fortsette der jeg slutta sist. Det blir for kjedelig når jeg har lest 100 sider og det enda ikke har skjedd noe veldig spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg elsket denne boken og klarte ikke å legge den fra meg, så den var lest ut på kort tid. Men det er smak og behag, så noen ganger fenger det bare ikke. Forøvrig finnes jo boken på DVD, og der er det nok lettere å følge personene. Den kan anbefales, jeg likte den iallfall kjempegodt, og meget gode skuespillere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte godt boken og leste den også relativt raskt. Filmen hadde klippet ut litt for mye etter min smak, men det er jo normen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KThomas KlakeggAnne-Stine Ruud HusevågLailaHeleneJulie StensethVannflaskeJorund KorbiElin Skjerengkjell kHildeTorill Elisabeth RevheimErika HazelIngunn SBeritBKaroline RøyskattEmilieskOle Jacob OddenesRisRosOgKlagingJostein RøysetVibekeAtmanLilleviErikSimen "Boktimmy" IngemundsenfornixÅsmund ÅdnøyMariarEckhoffHelge-Mikal HartvedtAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMartinenBjarte FoshaugMari Nordø LommelunLene AndresengretemorThina NordtveitIngvild STone Norenberg