En god venn av meg har bursdag i september. Til denne bursdagen vil jeg gjerne gi ham en bok. Han leser ikke noe særlig mye, men jeg har klart å finne ut at han likte Alkymisten av Coelho. Jeg leser veldig få bøker av denne typen, så jeg sliter litt med å komme på lignende bøker han kanskje ville likt. Jeg prøvde å se på andre bøker av Coehlo, men det var ikke noe som umiddelbart grep oppmerksomheten min. Boken kan ha lignende tematikk til Alkymisten, men bør helst ikke fokuserer for mye på romantikk. Jeg setter stor pris på hvis noen har noen forslag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Profeten av Kahlil Gibran eller Den lille prisen av Saint-Exupery. Begge finnes i vakre utgaver med illustrasjoner, om det skal være en gave. Bøkene går etter min mening Coelho en høy gang, men livsvisdommen står sentralt i alle 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for forslag! Jeg er personlig enig i at Profeten og Den lille prinsen er bedre enn alkymisten. Men jeg er litt usikker på om Profeten blir for poetisk for mottakeren av gaven. Men takk uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen