Leselyst er ikke forskjellig fra andre lyster. De kommer og går. Man må jo ikke føle seg forpliktet til å lese hele tiden. Av og til går man i metning. Min kur er alltid å lese noe morsomt eller spennende, gjerne noe lettlest. Så kommer lysten på skikkelige saker langsomt tilbake. Lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som du ser er det 2 måneder siden jeg ga uttrykk for min frustrasjon over manglende leselyst. Jeg er helt enig i det du skriver og jeg tillot meg faktisk en "lesetørkeperiode". Nå har leselysten kommet tilbake, men jeg skynder meg ikke for å ta igjen det forsømte. Nå har "Putin, mannen uten ansikt" kommet inn av døren her og jeg gleder meg stort til den. Gunnar staalesens siste ligger også og venter. Skal bli bra med en skikkelig krim igjen, har forventninger til den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser