For å nevne noen:

Markandaya, Nectar in a sieve

Mistry, Balansekunst

Dai Sijie, Balszac og den lille kinesiske syersken

Dette er bøker jeg liker godt innenfor asiatisk litteratur. Om du ikke har lest noe av Haruki Murakami så ville jeg gitt det en sjanse også. Kan nok ikke akkurat kalles klassisk asiatisk, mer fabulerende i en rar verden, men veldig bra. Kafka på stranden er kanskje bra å starte med her? Ellers har jeg en bokhylle med Asia som tittel, der endel av det jeg har lest med Asia som tema/asiatiske forfattere ligger, du kan jo ta en titt.
Følger denne diskusjonen med spenning, jeg er utrolig glad i asiatisk litteratur, kanskje jeg får noen nye tips?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har lest Norwegian Woods og 1Q84 av Murakami:) Den siste likte jeg veldig godt! Norwegian Woods var jeg mer sånn halvbegeistret over, men kommer nok til å lese mer av ham etter å ha funnet 1Q84, selv om jeg er redd for å bli skuffet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norwegian wood er heller ikke en av mine favoritter. Det er mange av de andre bøkene til Haruki Murakami som er mer like 1Q84. Sauejakten er kanskje en du burde lese, jeg hadde vanskelig for å legge den fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres lovende ut. Kanskje jeg rett og slett begynte med feil bok da :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilEster SHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn Christin