Man får sine favoritter. Selv elsker jeg å snoke rundt i hyllene på ARK Egertorget. Der kan man finne mye rart. Det er gøy å lete litt på Amazon også. Og om man lager en ønskeliste der, så har de jo en fin funksjon som gir deg tips om nye bøker i din sjanger. Veldig fort gjort å gå på en real smell der.

Hvem er din favorittbokhandel?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 25 svar.

Litt på cdon.com siden de ofte har gode tilbud på bøker, men mest på ARK når jeg er i Molde. Mye fordi jeg liker miljøet der og elsker å kunne gå rundt i en fysisk butikk og stryke over bokrygger, men aller mest fordi de som oftest har 3 for 2 tilbud på engelske bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg pleide alltid å handle på Ark, men nå som de har satt opp prisene på engelske bøker så har det også gått utover hvor ofte jeg kjøper en ny bok.

Jeg har siklet på Just Kids av Patti Smith lenge, men klarte aldri å få megselv til å bruke 129 kroner på den (arbeidsløs student), men fant den til 80 på Platekompaniet og da kunne jeg ikke annet enn å kjøpe!

Har alltid pleid å gå innom Ark først, siden de pleide å være billigst på engelske bøker, men nå merker jeg at jeg kanskje bør gå andre steder først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt er biblioteket, syntes det er helt topp og kunne låne bøkene. Kjøper bare ytterst få bøker som jeg gjerne vil ha i samlingen min. Da blir der stort sett hos ark jeg handler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutte favoritt må bli bruktmarkedet på waterstones.co.uk. Der har jeg funnet mange flotte bøker svært billig. De har også bonusprogram.

Ellers er jeg enig med deg i at ARK på Egertorget er bra, men jeg er ikke der særlig ofte...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handler mest på nettet. Amazon UK (inkludert markedsplassen der, om jeg er på jakt etter brukte bøker), og amerikanske Amazon i blant. Ellers kan jeg handle hos The Book Depository og Play. Litt avhengig av hvem som har best priser på det jeg er på jakt etter. Her i Norge går det mest i Tanum, Haugenbok og Adlibris. Noe på cdon og Bokklubben, og i blant direkte fra forlagene sine hjemmesider. Jeg er flink til å få med meg salg på bøker. :P

Når det er sagt, er det veldig fint å tusle rundt i fysiske bokhandler også. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leter rundt på nettet, er med i flere bokklubber og handler mest der. Avbestiller ofte månedens bøker i disse klubbene , siden de er så dyre men handler når de har bra tilbud. . Ellers er jeg veldig glad i bokhandelen Ark og Norli her hvor jeg bor. Koselig å rusle i disse butikkene. Eplabutikken på nett har en del brukte, spennende bøker , som jeg oppdaget i går kveld, mulig jeg kjøper noe der......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er svak for uansett salgsted og klarer alltid å bruke masse tid og penger på bøker, om det er på ARK, biblioteket, Rema, Amazon, kiosken på Heathrow, en eksotisk boksjappe i København eller i Italias største bokhandel. Den følelsen av finne ei bok som fenger deg så mye at du har bare lyst til å legge alt annet til side for å lese...aah..og hvis du tilfeldigvis i tillegg har en god kopp kaffe og et stykke kake...Jeg er veldig glad for å ha en leseglad mann som forstår:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker best å handle bøkene på nettet. Favorittsidene er tanum.no og haugenbok.no. Tidligere handlet jeg også en del på bokkilden.no, men synes ikke at de kunne stille opp mot de andre når det kom til leveringstid og service.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favorittbokhandel er Read på merkevarebyen Norwegian outlet i Vestby, et tips til dere som bor i Osloområdet og kjører bil. Greia med den butikken er at alt er sortert etter forlag, ikke etter sjanger på bøkene. Jeg syns det er interessant å se helheten på hva forlagene gir ut, det funker veldig bra og jeg er alltid blakk når jeg går...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg MÅTTE innom Read i dag og ja der likte jeg meg :-) Gikk bananas i den engelske pocketseksjonen. Kosta jo kr 20,- for kjente bøker/forfattere.

Ellers hadde jeg en absolutt favoritt. Brokers i Glasgow. Vakker, stor og full av perler. Dessverre er den ikke der mer, så da er ikke tranget for Glasgowbesøk like sterk lenger ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg handler litt på ark, tanum og norli i oslo. Norli har jo det meste men det er ikke ofte jeg kommer meg dit. Om det finnes en bok som kanskje ikke finnes i "alminnelige" butikker lenger, sjekker jeg zvab.com eller det norske antikvariatet noe som kan være en suksses. Ellers handler jeg jo også på amazon, da og fyller litt opp med tysk litteratur mens jeg er i sveits på familiebesøk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handler vel litt både her og der, men oftes hos Ark på Jernbanetorget i Oslo. Veldig lettvint å stikke innom der på vei til eller fra jobb. Selvsagt går jeg inn bare for å kikke, men veldig ofte kommer jeg ut igjen med en bok i veska :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den butikken er livsfarlig! Jeg har begynt å gå såpass sent fra jobb at jeg ikke har tid til å gå innom lenger, alt annet hadde vært en katastrofe for økonomien...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ååå, jeg skjønner dere bare så altfor godt, og lommeboka mi bare enda bedre... haha

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oppdaget i dag at det er salg i den butikken nå, gjett hvem som bare måtte inn og titte og så endte med å løpe til toget etterpå... På den positive siden, på grunn av lang kø hadde jeg ikke tid til å kjøpe noe:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokklubben, Tanum-bokklubbene, ARK, Libris, Gyldendal... ja, jeg MÅ innom hvis jeg finner en bokhandel, og det ender ofte med kjøp. Og så finner jeg masse på nettsider. CDON visste jeg ikke hadde bøker før jeg registrerte meg her, så takk for tipset! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min lokale bokhandel er Akademika så det blir endel penger på dem, men jeg handler nok like mye på nett. bokkilden og Haugenbok. Allikevel er favoritten min biblioteket. Et sted med gratis bøker!! selv om man må levere dem tilbake..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg handler stort sett alltid brukt, om jeg handler nye bøker blir det på salg og da spiller det ikke så stor rolle hvilken butikk jeg handler i.

Men brukt synes jeg er morsomst, man kan finne klassikere til 10-15 kroner eller man kan leke "bokbingo" og kjøpe en bok kun basert på tittel eller forfatter uten å vite hva den handler om, eller man kan finne bøker man har ønsket seg, men som ikke lenger er i salg i bokhandelen.

Er det noen nye bøker jeg må ha, som ikke er å finne på salg, så hender det at jeg leter dem opp i svenske nettbutikker, mye billigere der. Da er bokus.com favoritten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bortsett fra litt tilfeldig handel av andre bokelskere, har jeg gjerne følgende sleipe framgangsmåte: hver lørdag, på familiens felles bytur må jeg innom bokhandelen for å se om det har dukket opp noe nytt og interessant. Og har det det, er veien kort til biblioteket. Ofte har de boka allerede - og hvis ikke, kan den bestilles fra annet bibliotek som har vært raskere, eller jeg kan bevirke at den blir tatt inn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ender vanligvis opp med å handle brukte bøker, Fretex og Marita-butikken i Markveien er favoritter. I tillegg er Lucky Eddies på Sofienberg bra når jeg vil ha gratis bøker siden man kan bytte inn brukte bøker der (man må vanligvis bytte in 4-5 bøker for å få en i retur, men da får man jo ryddet opp litt også).

ARK Egertorget er en butikk det er farlig å gå inn i for min del, det kan fort bli dyrt. Men da tar jeg ofte bilder av bøkene jeg finner som frister slik at jeg husker hvilke bøker jeg har lyst på til senere. ARK på Gardermoen er også et svakt punkt, men det handler vel kanskje like mye om at det er den eneste butikken som frister der ute.

På nett bestiller jeg engelske bøker fra play.com, de har mye billige bøker, mye tilbud og mye brukt og bra. Portoen er innbakt i prisen så det er lett å skaffe bra bøker til lav pris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

bruktbutikk er favoritten, men jeg jobber på ark, og da blir det mye kreditt gitt! :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg handler vel egentlig litt over alt tror jeg. Mest på nett, men også noe i butikker når jeg kommer over tilbud der. Boklageret har jeg lagt min elsk på. Men på nett så handler jeg mest på adlibris.com og cdon.com. Cdon fordi de stadig har gode tilbud på bøker, mens jeg går til adlibris om jeg skal ha noe spesielt eller de ikke har tilbud på cdon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor jeg handler bøker har endret seg med tiden.
Tidligere var jeg medlem i forskjellige bokklubber, men følte etter noen år at jeg stadig endte opp med feil bøker, samt at dette var en dyr måte å skaffe seg bøker på. Derfor har jeg nå kuttet ut alle medlemskap.

Idag handler jeg bøker i bruktbutikker. Dette er for det første mye billigere, samt at det er en stor glede å leite rundt etter bokskatter blant brukte bøker. Jeg blir stadig like forundret og lykkelig over at det er mulig å kjøpe bøker for 5 kroner, 10 kroner eller 20 kroner.

Så kjøper jeg bøker fra bokelskere her inne som selger. Spennende å kikke mellom "til salgs" listene og kanskje finne en bok eller to som faktisk står på ønskelisten min.

Til jul og bursdag står alltid bøker på ønskelisten min. Dette til ergelse blant famile og venner som stadtig uttrykker "kan du ikke ønske deg noe annet enn bøker.."

Tilslutt må jeg nevne bokhandelen og og nettbokhandelen. Der kjøper jeg når jeg skal ha den nyeste boken til forfattere som jeg følger med på. Eller etter en innfall av kjøpetrang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg er veldig glad i å gå og snoke i bokhandlere, men jeg er aller mest glad i å låne bøker fra biblioteket. Særlig er jeg fornøyd med tjenesten der man kan søke etter og bestille bøker på nett. Da slipper man også å betale for bøker som ikke svarte til forventningene, og kan spare plass i bokhylla til de virkelige bokperlene.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove Alma