Dette er informasjon om Budapest langt utover hva jeg forventet, Wolfcat. Maken til velvilje og engasjement skal man lete lenge etter, og attpåtil på en bokside. Jeg er så utrolig takknemlig for det du har lagt ned i svarene dine. Det er ikke vanskelig å se at du er glødende opptatt av byen og landet. Og det som er ekstra morsomt er at du gir oss så mye tilleggsinfo utover de stedene du foreslår, og nettopp det vil bidra til å gjøre vårt besøk i Budapest så mye enklere. Mannen min er like imponert og takker masse. Vi gleder oss mer og mer til turen. Fortsatt god helg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, bare hyggelig, det Brit, er nok ekstra velvillig ettersom jeg har møtt deg på treffet, og morsomt er det at noen i bekjentskapskretsen her skal nettopp dit hvor jeg likte meg så godt selv... Nyt turen, dere!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimEli HagelundNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenKirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumTove