Jeg tilføyer litt til Wolfcat's forslag. :)
Liszt's leilighet, nå museum, ligger sentralt i Budapest. Er man heldig, så treffer man på musikkstudenter fra akademiet som gir gratiskonserter i "stua" til Liszt.
Szentendre er en liten by (med mye historie) 30 km nord for Budapest. Byen er kjent for å være tilholdssted for mange kunstnere, og har mange såkalte "turistfeller" for Visakortet, men pytt, pytt, hva gjør vel det, er man turist, så er man turist.
En hyggelig tur med god mat, vin og opplevelser ønskes deg og gemalen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk. Jo jeg tror nok at også denne byen kan være utfordring for Visakortet, men allikevel så mye billigere enn mange andre steder har jeg forstått. Gleder meg mer og mer. Liszt's leilighet tror jeg nok vi kommer til å besøke. Høres spennende ut. Dessverre har vi ikke så mange dager denne gangen, men finner vi besøket interessant reiser vi nok igjen. Har hørt så mye positivt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser