Var egentlig ganske tilfeldig at jeg bestilte denne boka, men etter omtalene å lese, virket dette som en lettlest og underholdende bok for sommerferien.

Ble egentlig litt skuffet av innholdet, ble liksom aldri dratt inn i handlingen, og av og til ble det for mye "mumling" og tankesurr fra hovedpersonen, Ana. Grey var en litt mer spennenede karakter, men også han følte jeg kunne blitt gjort enda mer interessant mtp hans bakgrunn. Regner med man får vite mer av hans fortid i de neste bøkene.

Fifty shades of grey er husmorporno - ja - men langt i fra dristig i mitt syn. Det var en ren kjærlighetshistorie og en OK pageturner. Likte slutten, som nesten tvinger leseren til å lese neste boka i trilogien. Men det er ikke Fifty shades darker jeg prioriterer først i leselista mi.

En svak firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ole Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten MüllerSolandreas h. o.Tore HalsaMartineBenedikteThomas Heie H.ThereseAnne Berit GrønbechHarald KTralteAlice NordlimgeKristine LouiseSigrid NygaardLeseaase