Jeg begynte å lese denne som typisk ferielektyre i Italia, mest fordi jeg hadde sett og likte TV-serien. Men som i så mange tilfeller er TV-serien helt klart best - Jeg kan ikke si noe annet at den rett og slett er dårlig skrevet, med så enkle dialoger og "så skjedde det, etterpå skjedde det" skildringer, samt så mange hypotetiske spørsmål, at den framstår som noe en skoleelev kunne ha skrevet. Barnevaktklubben er stor fortellerkunst i forhold. Men selvom boka ikke kan anbefales noe særlig kan jeg i hvert fall anbefale TV-serien, spesielt til italofile. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

De første bøkene er vesentlig bedre enn denne. Den faller i formel fella og bærer preg av at den er sydd over en lest. De første fem - seks bøkene er verdt å lese, de to - tre første er faktisk ganske gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth