Har kommet halvveis, og lurer på om jeg orker å fortsette eller om jeg skal legge fra meg boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå er jeg ferdig med boka. Etterhvert som jeg leste likte jeg romanen bedre og bedre. Fikk vite en del om Spania, Portugal, Marokko og 2. verdenskrig som jeg ikke viste så mye om, samtidig var det spennende å følge denne syersken. Slutten var vel det jeg likte minst ved denne boka :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er enig med deg, likte boka bedre og bedre jo mer jeg leste. Slutten var helt annerledes enn jeg hadde tenkt meg :) Er ikke like sikker på om jeg synes oversetterne har gjort en kjempejobb her....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig med deg når det gjelder oversettelsen, Hanne. Nå har jeg en mistanke om at språket i originalutgaven kan være såpass dårlig at oversetterne har hatt en umulig oppgave, men en del detaljer i setningsbygging og ordvalg tyder også på at radarparet Risvik ikke har lagt sin sjel i dette arbeidet.
Historien kunne blitt riktig spennende hvis forfatteren hadde strammet inn stoffet med en fjerdedel. Her ble det for mye av det meste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald K