En lærerik, interessant og spennende bok som tar for seg varulvenes historie. Fra det første "sporet" av dem i hulemalerier for 30.000 år siden, og opp til våre dager. Boka viser oss de ulike sidene ved varulvskikkelsen og hvordan den har forandret seg gjennom tidene. Sagn, overtro og påståtte virkelige møter med varulver er tatt med, akkompagnert med illustrasjoner fra kunstens verden og etterhvert varulvfilmer - der varulven virkelig fikk sitt store gjennombrudd!

Og forresten - visste du at i middelalderen pleide tusenvis av varulver å samle seg i Sverige og konkurrere mot hverandre i høydehopp, i følge den svenske presten og geografen Olaus Magnus? Det er en av kuriositetene boka inneholder, i tillegg til annen god underholdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalReadninggirl30Inger-LiseWilliam BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo Larsen