En fantastisk bok med gode beskrivelser av datidens hendelser. Som alltid liker jeg best sidehistorien fra krigsårene, blir på en ufrivillig måte dratt tilbake til nåtiden når de moderne kapitlene leses. Men forøvrig er jo dette en glimrende måte å bygge opp en historie på. En ledetråd her, en der...

Alle som fortsatt tenker på å lese denne boka bør bare plukke den opp snarest mulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste i avisen (Los Angeles Times) i går at President Hollande var til stede på en minnestund for ofrene fra Val d'Hiv. Hadde det ikke vært for Saras Nøkkel, hadde det gått meg hus forbi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen tvil om at lesing av bøker med historisk innhold gir ny lærdom. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag gjennom lesing av bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den ligger i "på-vent-bunken", og jeg skal lese den, problemet er at det begynner å bli mange i den bunken, det er en av "ulempene" med dette nettstedet; )))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kommer utrolig mange gode boktips her. Merker det godt nå at jeg tilbringer mer tid her inne for å lese om bøker. Egentlig er strikking min største hobby, men i sommer har det jammen blitt mye lesing og bokorganisering også ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her, er lidenskapelig strikkeinteressert, men merker at en er her inne og ja... Noen ganger må strikketøyet vike for en god bok ja; )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye