Jeg hadde akkurat lagt fra meg "Mississippi" og var klar for en ny bok. Og jeg tenkte, hvorfor ikke. Det er alltid spennende å se om tiden og nye erfaringer endrer deg, og kanskje også opplevelsen av litteratur. Er nå på s.100 og så langt synes jeg både innhold og språk absolutt holder mål. Alnæs la ned et stort forarbeid med denne boken, levde visst så og si i selskap med Sabina og hennes liv i årevis. Sitter og leser nå. Selv om jeg fortsatt husker en del er jeg spent på fortsettelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, jeg kom bare med min opplevelse, og vi bokelskere her inne vet hvor forskjellig vi kan oppfatte bøker. Jeg har lært meg at det er mange ting som spiller inn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt. Og det er jo som du sa i et annet innlegg, at det er nettopp det som gjør bokelskere så unik

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimEli HagelundNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenKirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumTove