Jeg er 26 tommer høy, velbygd, med de rette kroppsproporsjonene, kanskje er hodet noe for stort. Håret er ikke svart som andres, men rødlig, stivt og strittende og tett, bakoverstrøket fra tinningene og den brede, men ikke særlig høye pannen. Ansiktet mitt er skjeggløst, men ellers akkurat som andre menns. Øyebrynene er sammenvokste. Kroppskreftene mine er anselige, særlig hvis jeg blir opphisset. Da brytekampen kom istand mellom meg og Josafat, tvang jeg ham etter tyve minutters kamp ned på ryggen og strupte ham. Etter det er det bare meg som er dverg ved hoffet.

"Dvergen" av Per Lagerkvist

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har nettopp bestilt ett eks til 25kr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne har det vært skrevet en del om her inne i det siste. Kjenner at jeg har lyst til å lese den. Spent på hva du synes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg ble også oppmerksom på denne etter endel diskusj./anbefalinger her inne og fikk lyst til å lese den. Er akkurat såvidt kommet igang så jeg er spent selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid Hilmer