Slutter meg til Marit Hebæk`s anbefaling "Morgen i Jenin".Den ga i hvert fall meg en sterk leseopplevelse.Vil også anbefale Hans Fallada "Alle dør alene".Heller ikke en bok du glemmer så lett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Men er "Morgen i Jenin" noe ala Cecilia Samartin sine bøker? Jeg synes ikke disse bøkene gir meg en fantastisk leseropplevelse, men de er grei underholdning ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns nok Morgen i jenin er i eein anna klasse enn Samartinbøkene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har ikke lest noe av Cecilia Samartin,så det kan jeg dessverre ikke svare på.Men i alle fall for meg er "Morgen i Jenin" mer enn bare grei underholdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Morgen i Jenin" stiller jeg meg 100 prosent bak. "Alle dør alene" står utålmodig i hylla og venter på at jeg skal plukke den fram.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke la den stå for lenge da!Anbefales på det sterkeste.Selv om jeg ikke er av den lettrørte sorten,falt det allikevel noen tårer da boka var ferdiglest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er absolutt av den lettrørte sorten, og det er jeg glad for :) Gleder meg virkelig til denne boken, så den blir nok lest om ikke altfor lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil