Hmmm. Jeg vet liksom ikke riktig hva jeg skal si om denne boka. Det føltes som det tok en liten evighet før det faktisk skjedde noe.. og så fikk jeg veeldig Hunger Games-vibber av den, men nå er jo slik at den ble skrevet FØR THG, så da er det vel ingenting jeg skal ha sagt. Uansett, språket var litt kronglete, eller OVERSETTELSEN må jeg vel si, ettersom jeg leste den på norsk. Kanskje ikke det smarteste valget. Jeg synes problemstillingen og selve ideen er kjempebra, vi lever jo i dag i et samfunn hvor skjønnhet er utrolig mye omdiskutert. Men hmm..nei, syntes ikke denne var så veldig bra, akkurat. Sånn midt på treet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som jeg skulle sagt det selv:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg at det tok en stund før jeg klarte å sette meg inn i handlingen. Syntes den var ganske treg og litt tung i starten, men ellers bra. Må bare si at jeg syntes oppfølgeren Pretties var dårligere enn den første :S Usikker på om jeg skal lese serien videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett