Det er få ting som gjør meg flauere over å være norsk, enn denne setningen av G.H. Brundtland som ble sagt i seiersrus under OL i 1994, - og som etter den tid har blitt en klisje.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tror det var i nyttårstalen 1992. Det er nok olje og rikdom som har gjort oss selvgode og ikke OL:) OL - rusen forsterka bare selvtilfredsheten ytterligere:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg tror hun sa det for at vi skulle kvitte oss med husmannsånd og mindreverdighetsfølelse og få styrket selvtillit, men det har tatt så aldeles av, og lyder veldig ekkelt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har helt rett, det var slik jeg husker det også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for korrigeringen, Strindin.
Jeg husker at utenlandske media og venner av meg refererte til setningen under OL i
-94.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken BjørnesNorahHarald KMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieReadninggirl30Anne LiseNora FjelliAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliAnn EkerhovdVegard